OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ BELLİ OLDU

OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ BELLİ OLDU

Van Organize Sanayi Bölgesi Müteşşebbis Heyeti Genel Kurul toplantısı Vali Murat Zorluoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen OSB 1. Genel Kurul Toplantısında Mevcut yönetimle devam kararı alındı.

Van Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyetini oluşturan isimler bugün yapılan 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Müteşebbis Heyetinde yer alacak isimler belli oldu. Önümüzdeki 2 yıl için görev alacak Müteşşebbis Heyet Bugün Van Ortadoğu Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı ile belirlendi.

 

Müteşşebbis Heyeti Genel Toplantısında ilk olarak konuşan Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, ‘’Van Organize Sanayi Bölgemize her geçen gün yeni yatırımlar gelmekte. Yeni yatırım yapan İş adamlarımız büyük fedakarlıklar göstererek Van OSB’de yatırımlar gerçekleştirmektedirler. Bizlerde yeni seçilen Yönetim olarak OSB’ye yeni yatırımcıların gelmesi ve mevcut yatırımcılarımızın haklarını korumak Organize Sanayi Bölgesinde yeni çalışmalara imza atmak için tüm çabamız ile çalışmaktayız. Bugün burada yeni Müteşşebbis Heyetimizin Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirmekteyiz. Yeni oluşturulacak Heyetimiz ile birlikte yeni çalışmalara, yeni yatırımlara imza atacağız’’ dedi.

 

 

Müteşşebbis Heyeti Genel Toplantısında konuşan Van Valisi Murat Zorluoğlu, ‘’ Organize Sanayi Bölgeleri ile yakın bir diyalog içerisindeyim. Van açısından baktığımızda 2017 yılını çok verimli bir şekilde geçirdi. Yine bu sene Tekstil kent faal olarak çalışmalarına başladı. Tekstil kentte şuan da 11 tane firma faal bir şekilde üretim yapmaktadır. Şuan üç tane firmada kurulum aşamasındadır. Çoğu Kadınlardan oluşan 1600 kişi istihdam edilmektedir. Şuan Van Organize Sanayi Bölgesi içinde de bir tekstil kent firması faal bir şekilde çalışmaktadır. Biz bu sene Kalkınma Ajansı marifetiyle de 5 Milyon TL’lik bir ödenek ile Tekstil Kentin ikinci etabının çalışmasını gerçekleştireceğiz. Sizlerle birlikte Van halkı ile birlikte tüm çalışmalarımızı suretle devam ettirip bitirmeyi planlıyoruz. Organize Sanayi Bölgemizin 1. Olağan Genel Kurulu Toplantısının Van iş dünyasına ve Van halkına hayırlı olsun’’ şeklinde konuştu.

 

 

Konuşmaların ardından tek Liste ile gerçekleşen Organize Sanayi Bölgesi 1. Olağan Genel Kurulu Toplantısı oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Müteşebbis Heyetine Mehmet Aslan, Yunus İnan, Yaşar Şen, Faik Özbey, Musa Cevadi, Yavuz Yaşar, Kürşat Oğuz, Hasan Aslan seçildi.

 

Müteşebbis Heyeti Yedek Üyeler ise: Ergül Gülaç, Zübety Hakan Perihanoğlu, Hidayet Hakan, Hakan Turan, Selim Yörük, Doğan Günay, Levnt Hamamcıoğlu, Murat Baytar.