Van OSB'de önemli kararlar

Van OSB'de önemli kararlar

Van OSB, Vali Zorluoğlu Başkanlığı'nda toplandı

Van Organize sanayi Bölgesi Müteşebbis heyet Başkanı Vali Zorluoğlu Başkanlığı'nda toplanarak, Genel Kurulu gerçekleştirdi.

Van EXPOR Fuar ve Kongre Merkezinde yapılan Genel Kurul toplantısına, yatırımcıların büyük çoğunluğu katılım sağladı. Genel Kurul öncesi yatırımcılara seslenen Vali Zorluoğu, Van OSB'nin gelişmesi için bütün gayretlerini sarf edeceğini vurgulayarak, başta OSB içerisinde, yatırımcıların hizmetinde bulunan yolların yenilenmesi gerektiğini belirtti. Van ve OSB için yapılan ve yapılacak olan projeleri açıklayan Vali Zorluoğlu, "seçildiği günden itibaren Van OSB'nin daha iyi yerlere gelmesi konusunda, büyük gayretler gösteren Van OSB Başkanı Memet Aslan ve Yönetimine teşekkür ederim" dedi.

Büyük bir katılımla gerçekleşen Genel Kurulda, yapılan oylamada, mevcut Başkan Memet Aslan, hemen hemen herkesin teveccühünü kazanarak bir kez daha güven tazeledi. Başkan Memet Aslan'ın hizmetlerinden ve çalışmalarından memnun olduklarını dile getiren yatırımcı ve Sanayici esnafı, Aslan'ın yatırımcılar arasında ayırım yapmadan, menfaat ve çıkar beklemeden hizmet ettiğini belirttiler. Mevcut Başkan Memet aslan'ın, Genel Kurulda güven tazelemesi yatırımcılar  tarafından da takdirle karşılandı. Başkan Aslan, Genel Kurula katılan başta Van Valisi Murat Zorluoğlu olmak üzere, herkese teşekkür etiğini vurguladı. Aslan, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonradan da Van OSB'nin gelişmesi ne gerekirse harfiyen yerine getireceğini sözlerine ekledi.